Hjem / Nyheder / Hvad skal jeg gøre, hvis brusehovedet er blokeret?

Hvad skal jeg gøre, hvis brusehovedet er blokeret?

Hvad skal jeg gøre, hvis brusehoved er spærret?

Bare rolig, jeg vil lære dig et trick i dag, lad os tage et kig!

Forbered ting: plastikgryde (ikke for stor), plastikpose, hvid eddike (moden eddike er også fint) og reb.

1. Først tager vi en plastikgryde og fordeler plastikposen på potten, som skal fiksere plastikposen. Så hældte vi den hvide eddike i en plastikpose. Mængden af ​​hvid eddike skal være nok til at dække bruserens tud.

2. Vi gennembløder brusehovedet på denne måde, og binder derefter plastikposen stramt med det på forhånd forberedte reb for at sikre, at hele brusehovedet er nedsænket i eddiken. Lad det derefter sidde i 15 minutter.

3. Efter 15 minutter åbnede vi plastikposen, tog bruseren ud, skyllede den med rent vand og geninstallerede den. Det eddikevædede brusehoved er det samme som det, du lige har købt.

Hvad er princippet? For under opvarmningsprocessen af ​​vandvarmeren vil de calciumioner og magnesiumioner, der er opløst i vandet, reagere kemisk. Vand kan ikke opløse disse stoffer. Derfor vil der, hver gang vi tager et bad, komme nedbør, og som tiden går, vil det blive mere og mere blokeret. Vores eddike indeholder natriumacetat, som kemisk reagerer med og opløser stoffer i skalaen.

I dag deler vi, hvordan man håndterer tilstoppede brusehoveder. Så længe ovenstående metode følges, fjernes kalken hurtigt, og vandgennemstrømningen i brusehovedet vil blive genoprettet. Hvis du har en chance, kan du prøve det.

Hvis du er interesseret i vores produkter eller har spørgsmål, så kontakt os venligst.

Kontakt os
Læg en besked

Kontakt os